ČIMPREJ STOPITE V STANJE PRIPRAVLJENOSTI v STRANKO NAPREJ SLOVENIJA – NARODOVO ZAŠČITO, SICER BOSTE ŠE VEČJI REVEŽI – SIROMAKI IN NAIVCI

OČITNE KRAJE DENARJA DAVKOPLAČEVALCEV S STRANI MENEDŽERJEV, PROFESORJEV IN MINISTROV SO LE NADALJEVANJE ZGODBE O USPEHU MAFIJE, KI VLADA V SLOVENIJI ŽE 71 LET!

STALNA NEPRIPRAVLJENOST SLOVENK IN SLOVENCEV NA OBRAČUN S POLITIČNO MAFIJO, KI UPRAVLJA SLOVENIJO SE VEDNO ZNOVA IN ZNOVA PO VSAKIH VOLITVAH POTRJUJE IN PONAVLJA, KAR OMOGOČA VSE LAŽJO POT DO ROPANJA IN KRAJO DRŽAVLJANOV SLOVENIJE! 

Ob  teh dogodkih kraje denarja davkoplačevalcev s strani dekanov, profesorjev, rektorjev ,ministrov, menedžerjev, direktorjev javnih zavodov in državnih podjetij, bankirjev…v stranki Naprej Slovenija »čestitamo« vsem volivkam in volivcem za njihovo zmago na volitvah 2014, ko so podarili večino parlamentarnih glasov sedanji vladi in parlamentarni vladni večini. Dokler vas bo vodila sedanja medijska in politična mafija, boste imeli še naprej oprane možgane in nam ni pomoči. Dobro preglejte politične cilje programa Naprej Slovenija in upamo, da vam bo do naslednjih volitev kapnilo, kako se voli, koga se voli in zakaj. Zato vas ponovno vabimo v včlanitev v stranko Naprej Slovenija – Narodovo zaščito in resne priprave na volitve. Prevzemite tudi svojo odgovornost za nezadostno politično in ekonomsko stanje v državi. Stranka Naprej Slovenija se že vse od leta 1996 trudi vzbuditi vašo pozornost s svojimi jasnimi in nedvoumnimi cilji bistvenega izboljšanja življenjskih razmer večine prebivalstva Slovenije.

PRIPRAVITE SE NA SODELOVANJE Z NAPREJ SLOVENIJA – NARODOVA ZAŠČITA IN TAKOJŠNJE PRIPRAVE NA NASLEDNJE VOLITVE. ČE BOSTE OSTALI HLADNI, NEJEVERNI, ANEMIČNI BODO TISTI, KI SO DANES V STANJU PRIPRAVLJENOSTI ŠE NAPREJ IN ŠE BOLJ BREZOBZIRNO IZKORIŠČALI NEPRIPRAVLJENOST VAS SAMIH. IMAMO VSE ODGOVORE NA VAŠA VPRAŠANJA IN VAM BOMO Z VESELJEM SVETOVALI.

PIŠITE NA EMAIL NASLOV: NAPREJSLOVENIJA1@GMAIL.COM,

ALI

NAPREJ SLOVENIJA, BADJUROVA 3, 1000 LJUBLJANA