NE VRAG, LE SOSED – DEMOKRAT – BO MEJAK

Stranka Naprej Slovenija – Narodova zaščita vam postavlja ogledalo! Vsi, ki niste šli do sedaj na volitve ste predali svojo usodo v roke tistim, ki so šli na volitve. Ti pa so imeli lahko delo, da postavijo na oblast zajedalce in izkoriščevalce nemočnih. Zamislite si grozo, že celo vsak novorojenček je dolžan svetovnim bankam ob rojstvu 30.000 evrov in grozljivost tistih, ki so nam pod pretvezo demokracije naredili v 25 letih do danes 60 milijard evrov državnega-skupnega dolga.

Že vse od leta 1992 naprej, vsi ki ne gredo na volitve skupaj z tistimi, ki gredo na volitve, ustoličijo nazaj prej navedene, namesto Naprej Slovenija. Vsak vaš bojkot volitev omogoča nesluteno ropanje Slovenskega naroda.

Nikakor ne smete opustiti priložnosti, da na prihodnjih volitvah volite kandidate, ki jih sami predlagate Stranki Naprej Slovenija – Narodova zaščita in tako omogočiti lov na vaše rablje na vsakem koraku. Še vedno je čas, da po demokratični poti polovimo vse, ki vas zažirajo brez prestanka in jim po demokratični poti zaplenimo nakradeno premoženje, jih damo v takšna delovna oporišča, kot ste vi danes. Ve se, da se ne da preživeti družine s povprečno plačo in to je suženjstvo.

Ne zamudite priložnosti in današnjega povabila in da se na ta način pravočasno vključite v Narodovo zaščito in s tem preprečite zagotovo propadanje lastnega naroda.

Vse vas pozdravlja,

Predsednik Naprej Slovenija

Blaž Svetek